Page 1 of 1

Having accuracy 'issues'

PostPosted: Fri Sep 09, 2016 8:53 pm
by Suffolk Rifle
Just recently, I've noticed that my .177 Cyclone carbine has drifted away from being a single hole group (rested) to a half inch grouping at 30 yards, tried different magazines, the pellets are the same 'batch' as I was using last year AFAIK, the gun has had about 12,000 pellets through it (LW barrel), barrel has had 8 cleaning felts put through it without any visible effect (either worse or better), anybody have any idea where I go from here?
Things I've got left to try are:
Single feed pellets (just in case mags are part of the problem)
Remove silencer (though it has been on the gun all the time)

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Thu Sep 15, 2016 9:13 pm
by cyclone sniper
try a new breech seal as well and lube your pellets

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Tue Sep 20, 2016 9:15 pm
by Suffolk Rifle
Thanks, will add them to the list, I'm also going to try some other pellets, just in case.

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Tue Sep 27, 2016 7:06 pm
by Suffolk Rifle
Looks like I was wrong as to the pellets - tried a few of a different batch & it went back to piling the pellets on top of each other :oops:

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Wed Oct 26, 2016 2:12 pm
by Suffolk Rifle
Also found out that the reg was playing up. It's now all sorted, and back to a single ragged hole groups at 50 metres (though I've still to try the other batch of pellets, just to see if they are rubbish)

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Thu Oct 27, 2016 9:07 pm
by Pauly5
What reg do you have in yours? Factory fitted or other.

Re: Having accuracy 'issues'

PostPosted: Wed Nov 02, 2016 11:44 pm
by Suffolk Rifle
AFAIK, it's factory fitted, bought the gun when it was a year old, so doubt it had been swapped out in that time.